Csatlakozz a kihíváshoz!

Csatlakozz az 5 vagy 10 túrás kihíváshoz!

Indulj a túrákon, gyűjts élményeket és gyűjtsd a pecséteket az igazolófüzetbe a nyereményekért! Most részt vehetsz az 5 vagy 10 túrás kihíváson. Bevállalod?

Csatlakozz most!

Bármikor bekapcsolódhatsz, hiszen már 8 teljesített túrával ott lehetsz a decemberi díjátadón. Most viszont különösen érdemes csatlakoznod, mert a kupán belül egy külön kihívást hirdetünk meg!

Teljesíts 5 túrát május 28-ig, és Grisport túrabakancsot nyerhetsz! Emellett a Cartographia Kupa támogatójának jóvoltából 20% kedvezményre is jogosult leszel bármely Grisport túracipő vagy túrabakancs vásárlásakor!

Nyeremény
A nyereménybakancs a kupa támogatójának jóvoltából

5 túra lesz addig – Pannonhalma és Ravazdi Róka (április 9.), Zemplén Tavaszi (április 30.), Gróf Sándor Móric Emléktúra (május 7.), Rotary-túra (május 21.), illetve Egri Bükk (május 28.) –, ezek közül kell legalább ötöt teljesítened. Az adott teljesítménytúrán belül bármelyik távot választhatod!

Ha ott voltál a már lezajlott 6 túrán (vagy legfeljebb egyről hiányoztál), akkor se dőlj hátra, hiszen van esélyed 10 túrán indulni május 28-ig! Aki pedig május 28-ig (az Egri Bükkel bezárólag) 10 teljesítést tud felmutatni, 50% kedvezménnyel vásárolhat Grisport túrabakancsot! Csak szólunk, hogy a Grisport egyébként is egy remek ár/érték arányú túrabakancs, és akkor mit mondjunk a félárról?! (Fenti kedvezmények egyéb akciókkal nem összevonhatók, azaz a 20, illetve 50% a mindenkori listaárból értendő.)

Részletek

Május 28-án két helyszínen is várunk az igazolófüzettel, hogy tudd igazolni az addigi teljesítéseket (vagy csak túrázz egy jót). Egyrészt természetesen az Egri Bükkön, másrészt egy még szervezés alatt levő pilisszántói rendezvényen, ahol terveink szerint ingyenes, vezetett családi túrákat indítunk és még sok meglepetéssel készülünk. Az 5 vagy 10 túrás kihívásba a pilisszántói is beleszámít (a kupa teljesítésbe nem!), ha inkább oda jönnél a gyerekekkel vagy egyszerűen csak valamiért az a kézenfekvőbb.

Hogyan működik? Bemutatod az igazolófüzetet, lefényképezzük a bélyegzős oldalt, majd a neveddel, e-mail-címeddel, illetve telefonszámoddal együtt elküldjük a Grisport hazai forgalmazójának, a Gri Shoes Kft-nek. Tőlük kapod meg e-mailben a kedvezményes vásárlásra jogosító kódot, illetve ők sorsolják ki a nyereményt is. Ez azt is jelenti, hogy az egyébként az igazolófüzet bélyegzős oldalán is feltüntetett adataid átadására a Gri Shoes Kft. részére hozzájárulsz, amikor átadod fényképezésre az 5 vagy 10 teljesített túra igazolásakor. Harmadik félnek természetesen nem adjuk át az adatokat, az adatvédelmi előírásokat komolyan vesszük, és mindig betartjuk.

A Grisport-kedvezményen (és a nyereménysorsoláson) túl természetesen további meglepetésekre is számíthatsz a Cartographia jóvoltából. 

További információk

Az igazolófüzet megvásárolható a Cartographia webáruházában, illetve minden, a Cartographia Kupához tartozó teljesítménytúra rajtjában, a Cartographia-pultnál.

Csak szólunk, hogy Grisport-túracipőt a túrákon készített fotóddal vagy akár élménybeszámolóddal is nyerhetsz! Az éves fotópályázat három dobogósa, illetve az év legjobb élménybeszámolójának választott írás szerzője ugyanis a Cartographia-ajándékcsomag mellett a Cartographia Kupa támogatójának köszönhetően Grisport-túracipőt is átvehet a decemberi díjátadón! Ha indulsz a Cartographia Kupához tartozó túrákon, fotóiddal vagy élménybeszámolóddal Cartographia-turistatérképet is nyerhetsz, hiszen túránként díjazzuk a legjobb élménybeszámolót, illetve a három legjobb fotót!

Kiírások

A 2022-es Cartographia Kupa kiírása: cartographiakupa.hu/cartographia-kupa-kiiras

Az éves fotópályázat: cartographiakupa.hu/fotopalyazat

Túránkénti fotópályázat: cartographiakupa.hu/24-fotopalyazat

Túránkénti élménybeszámoló: cartographiakupa.hu/elmenybeszamolo-palyazat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.