Ott voltál legalább 5 túrán?

Ott voltál 10, de legalább 5 túrán?

Teljesíts 5 túrát a Cartographia Kupa túráiból július 23-ig, és Grisport túrabakancsot nyerhetsz! Emellett a Cartographia Kupa támogatójának jóvoltából 20% kedvezményre is jogosult leszel bármely Grisport túracipő vagy túrabakancs vásárlásakor!

Ha július 23-án (tehát akár a Fáy Túrával együtt) megvan a 10 teljesített túrád, 50% kedvezménnyel vásárolhatsz Grisport túracipőt vagy túrabakancsot!

Részletek

A Grisport-kihívást eredetileg május 28-i határidővel hirdettük meg, de kiderült, hogy az információ nem jutott el mindenkihez, aki részt vesz a Cartographia kupán. Ezért a határidőt július 23-ra módosítottuk, tehát az aznap sorra kerülő Fáy Túrával együtt kell meglennie az 5 túrának ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson. Szintén a Fáy Túrával együtt kell meglegyen az 5, illetve 10 túrád ahhoz, hogy jogosult legyél a 20%, illetve 50% kedvezményre.

Nyeremény
A nyereménybakancs a kupa támogatójának jóvoltából

Hogyan működik? Ha megvan Cartographia kupa igazolófüzetedben az 5, illetve 10 túra teljesítését igazoló bélyegző, két lehetőséged van:

  1. A Fáy Túrán a Cartographia-pultnál bemutatod, és a kollégáknál levő táblázatba beírod a neved, e-mail címed, illetve aláírod, hogy kezelhetjük az adataid;
  2. Ha nem indulsz a Fáy Túrán (vagy elfelejtettél odamenni a Cartographia-pulthoz), de anélkül is megvan az 5 vagy 10 pecséted, július 25-én éjfélig beküldheted az igazolófüzet lefotózott „Igazoló bélyegzések” oldalát a kupa@cartographiakupa.hu e-mail címre. Későbbi beküldést már nem fogadunk el!

Adataidat (név, e-mail cím) elküldjük a Grisport hazai forgalmazójának, a Gri Shoes Kft-nek. Tőlük kapod meg e-mailben a kedvezményes vásárlásra jogosító kódot, illetve ők sorsolják ki a nyereményt is. Ez azt is jelenti, hogy fenti adataid átadására a Gri Shoes Kft. részére hozzájárulsz, amikor a táblázat kitöltésével vagy az igazoló oldal elküldésével jelzed, hogy részt veszel a promócióban. Harmadik félnek természetesen nem adjuk át az adatokat, az adatvédelmi előírásokat komolyan vesszük, és mindig betartjuk.

Ne hagyd ki a lehetőséget! Ha teljesítettél 5 vagy 10 túrát, jelezd nekünk a fent megadott módon, és szerezz jogosultságot a kedvezményes vásárlásra, illetve a sorsolásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük