Pályázatok

Pályázatok

Cartographia Kupa 2023

A 2023-as Cartographia Kupához kapcsolódóan még több pályázat vár, mint az előző évben. Érdemes részt venni, már csak a játék kedvéért is, de a nyeremények sem elhanyagolhatók.

24 túra, 24 fotópályázat

Minden túrát követően az adott túrával kapcsolatos fotópályázatot írunk ki, a Cartographia Facebook-oldalán megjelenő bejegyzéshez lehet (pályázóként legfeljebb 3) képet feltölteni, ezek közül a legjobbat díjazzuk. Ha nagyon sok fotó érkezik, akkor az első hármat. A díj egy szabadon választható Cartographia-turistatérkép. Az éves fotópályázatra továbbjutó képeket is eldöntjük.

Éves fotópályázat

A 24, túránkénti fotópályázatról a zsűri által kiválasztott képek jutnak tovább az éves fotópályázatra. Eredményhirdetés a 2024. januári díjátadót megelőzően. Az első három helyezett Grisport-túrabakancsokat, illetve Cartographia-ajándékokat vehet át a díjátadón.

Élménybeszámoló-pályázat

Az élménybeszámoló- (cikkíró) pályázat lebonyolítása megegyezik a fotópályázatéval, a legjobb beszámolót túránként díjazzuk, illetve megválasztjuk az év legjobb túrabeszámolóját. A győztes Grisport-túrabakancsot, illetve Cartographia-ajándékcsomagot vihet haza a díjátadóról.

5 vagy 10 túra kihívás

A kihívás célja, hogy már félidőben, a 12. túráig is legyen plusz motiváció. Akik a Nosztra-teljesítménytúrával bezárólag legalább 10 túrát teljesítettek, 50%, akik legalább 5-öt, 20% kedvezménnyel vásárolhatnak Grisport-bakancsot, és egy (pár) ilyen remek túrabakancs kisorsolásra is kerül.

Szavazz a legjobb túrára!

Az igazolóbélyegzős oldalon is találtok újdonságot! A bélyegzőhelyek után betettünk még egy sort, ahova az igazolófüzet leadása előtt beírhatjátok, hogy melyik volt a kedvenc túrátok 2023-ban. A túra sorszámát kell beírni! A legtöbb szavazatot kapott túra szervezőjét díjazzuk.