Fotópályázat 2022

ÉVES FOTÓPÁLYÁZAT

Cartographia Kupa 2022

A Cartographia Kiadó a Cartographia Kupa teljesítménytúra mozgalomhoz kapcsolódóan a túrákon résztvevők részére fotópályázatot hirdet. A fotópályázatra kizárólag olyan képeket várunk, amelyek valamelyik meghirdetett túrán készültek. A kupa teljesítése nem feltétele a fotópályázaton való részvételnek.

Nevezési feltételek

A képek kizárólag e-mailben küldhetők be! A pályaműveket évközben folyamatosan várjuk.

  • A nevezhető képek száma (az év egészét tekintve): maximum 50.
  • Beküldési határidő: 2022. december 12.
  • Beküldési cím: foto@cartographiakupa.hu
  • Formátum: jpg
  • Képfelbontás: minimum 3000×2000 px
  • A levél tárgya: Fotópályázat
  • A kép elnevezése: név_túra neve_kép címe.jpg

Díjazás

A fotópályázat első három helyezettjét névre szóló oklevéllel, Cartographia-ajándékcsomaggal, illetve támogatónk jóvoltából Grisport-bakancsokkal díjazzuk. A díjazott pályaműveket honlapunkon és Facebook-oldalunkon is közzétesszük, illetve a 2023-as igazolófüzetben nyomtatott formában is megjelennek.

Jogok

Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyiségi jogait. Amennyiben a beküldött fotók mégis sértik más személyek szerzői vagy egyéb személyiségi jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik.

A pályázó a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy a kiíró – a szerző nevének feltüntetésével – a képeket korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználja.

A kiíró vállalja, hogy amennyiben a pályázat keretében nem díjazott képet szeretne valamely nyomtatott kiadványában felhasználni, erről egyeztet az alkotóval.

Borítókép: Téli Körös 2020
Fotó: Bakonyi Zsuzsa
(Cartographia Kupa fotópályázat 2020)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük