HírekPályázat

Fotópályázat (éves)

ÉVES FOTÓPÁLYÁZAT

Cartographia Kupa 2023

A Cartographia Kiadó a Cartographia Kupa teljesítménytúra mozgalomhoz kapcsolódóan a túrákon résztvevők részére fotópályázatot hirdet. A fotópályázatra kizárólag olyan képeket várunk, amelyek valamelyik meghirdetett túrán készültek. A kupa teljesítése nem feltétele a fotópályázaton való részvételnek.

Fontos változás!

Fontos változás a korábbi évekhez képest, hogy az éves fotópályázat elbírálásán kizárólag azok a fényképek vesznek részt, amelyeket a zsűri a 24 (túránkénti) pályázat valamelyikéről „juttatott tovább” az éves „döntőre”! Azaz mindig az adott túrához kapcsolódó fotópályázatra kell nevezni! A nevezési határidőt követően kihirdetjük az adott túra fotópályázatának győztesét (vagy dobogósait), illetve közzétesszük azokat a felvételeket is, amelyek továbbkerültek az éves fotópályázatra.

Díjazás

A fotópályázat első három helyezettjét névre szóló oklevéllel, Cartographia-ajándékcsomaggal, illetve támogatónk jóvoltából Grisport-bakancsokkal díjazzuk. A díjazott pályaműveket honlapunkon és Facebook-oldalunkon is közzétesszük, illetve a 2024-es igazolófüzetben nyomtatott formában is megjelennek.

Jogok

Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyiségi jogait. Amennyiben a beküldött fotók mégis sértik más személyek szerzői vagy egyéb személyiségi jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik.

A pályázó a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy a kiíró – a szerző nevének feltüntetésével – a képeket korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználja.

A kiíró vállalja, hogy amennyiben a pályázat keretében nem díjazott képet szeretne valamely nyomtatott kiadványában felhasználni, erről egyeztet az alkotóval.

Borítókép: Téli Körös 2020
Fotó: Bakonyi Zsuzsa
(Cartographia Kupa fotópályázat 2020)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük