HírekPályázat

Fotópályázat (éves)

Cartographia Kupa 2024

A Cartographia Kiadó a Cartographia Kupa teljesítménytúra mozgalomhoz kapcsolódóan a túrákon résztvevők részére fotópályázatot hirdet. A fotópályázatra kizárólag olyan képeket várunk, amelyek valamelyik meghirdetett túrán készültek. A kupa teljesítése nem feltétele a fotópályázaton való részvételnek.

Fontos változás!

Fontos változás a korábbi évekhez képest, hogy az éves fotópályázat elbírálásán kizárólag azok a fényképek vesznek részt, amelyeket egy adott túrát követő 10 napon belül készítője beküldött. A beküldési határidőt követően közzétesszük azokat a felvételeket, amelyek (az előválogatást követően) továbbkerültek az éves zsűrizésre.

Nevezési feltételek

A fényképek a Cartographia Facebook-oldalán található megfelelő bejegyzésekhez tölthetők fel (túránként külön bejegyzés), a túrát követő 10 napon belül!

Ha valaki nem kíván vagy nem tud – pl. mert nincs Facebook-fiókja – a bejegyzéshez képeket feltölteni, fotóit a fenti határidőkig a foto@cartographiakupa.hu címre is elküldheti. Fontos, hogy ezzel egyúttal ahhoz is hozzájárul, hogy az éves zsűrizésre továbbjutó fotóit a közösségi média oldalainkon közzétegyük!

Nevezhető képek száma: túránként legfeljebb 3 – kérjük ne tölts fel többet!

Képek formátuma: jpg • Képméret: minimum 1600×900 px

Köszönjük, ha odaírod, hogy az adott túra melyik részén készült a kép, még akkor is, ha neked is, nekünk is egyértelmű.

Díjazás

A fotópályázat első három helyezettjét névre szóló oklevéllel és Cartographia-ajándékcsomaggal díjazzuk, illetve a győztes támogatónk jóvoltából egy pár Grisport-bakancsot is hazavihet a díjátadóról. A díjazott pályaműveket honlapunkon és Facebook-oldalunkon is közzétesszük, illetve a 2025-ös igazolófüzetben nyomtatott formában is megjelennek.

Jogok

Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyiségi jogait. Amennyiben a beküldött fotók mégis sértik más személyek szerzői vagy egyéb személyiségi jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik.

A pályázó a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy a kiíró – a szerző nevének feltüntetésével – a képeket korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználja.

A kiíró vállalja, hogy amennyiben a pályázat keretében nem díjazott képet szeretne valamely nyomtatott kiadványában felhasználni, erről egyeztet az alkotóval.

Borítókép: Téli Körös 2020
Fotó: Bakonyi Zsuzsa
(Cartographia Kupa fotópályázat 2020)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük