2024Hírek

5 ok, hogy te is indulj a kupáért!

Elindult a Cartographia Kupa idei országos teljesítménytúra-sorozata. Több százan vesznek részt rajta évről-évre, következzen 5 ok, amiért neked is érdemes indulnod!

1. Közösség/motiváció

Ez rögtön két ok is lehetne. Egyszerűen jó tartozni valahova, és ez a Cartographia Kupát teljesítők közösségére különösen igaz. Újra és újra találkozhattok a teljesítménytúrákon, remek társaság, jó hangulat, új barátságok várnak. A pecsétek gyűjtése az igazolófüzetbe remek motiváció lehet gyerekek és felnőttek számára egyaránt, hogy a következő túrákon is induljanak.  

2. Változatosság

24 túrán vehetsz részt, az ország különböző pontjain. Kifejezett célunk, hogy – amennyire lehet – lefedjük az országot a kiválasztott túrákkal, így biztosan eljutsz olyan helyekre is, ahova önálló szervezéssel nem valószínű, hogy elmentél volna. Bármikor bekapcsolódhatsz, hiszen már 8 teljesített túrával ott lehetsz a decemberi díjátadón!

3. Kedvezmények

Amelyik szervező teheti, kedvezményt biztosít a Cartographia Kupa résztvevőinek, így akár meg is térülhet az igazolófüzet ára.

4. Fotópályázat

A Cartographia Kupához tartozó túrákon készült fotóiddal (túránkénti beküldéssel!) részt vehetsz az éves fotópályázatunkon. A győztes a Cartographia-ajándékcsomag mellett a Cartographia Kupa támogatójának köszönhetően egy pár Grisport-túrabakancsot is átvehet a jövő januári díjátadón! A további dobogósok és különdíjasok sem mennek majd haza üres kézzel.

Fontos, hogy nem csak azok pályázhatnak, akik indulnak a kupáért, hanem bárki, aki részt vett a Cartographia Kupához tartozó adott túrán! Ha viszont kupázol, akkor valószínűleg több, a kupához tartozó túrán veszel részt, azaz a nyerési esélyeid is nagyobbak. 🙂

5. Elismerés

Ha legalább 8 (gyerekként 6) túrát teljesítettél az idei Cartographia Kupa 24 túrája közül, várunk a díjátadón, ahol névre szóló oklevelet, illetve kupát (vagy azt helyettesítő emléktárgyat) vehetsz át! 12, illetve 16 túra esetén emeljük a tétet, a mind a 24 túrát teljesítők pedig kiemelt díjazásban részesülnek, köszönhetően támogatónknak is.

Tarts velünk! Érdemes.

Az igazolófüzet megvásárolható a Cartographia webáruházában, illetve minden,
a Cartographia Kupához tartozó teljesítménytúra rajtjában, a Cartographia-pultnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük