2023

A 13. Cartographia Kupa kiírása

A 2023-as (13.) Cartographia Kupa kiírása

A 2010-ben indított Cartographia Kupa célja a teljesítménytúrázás népszerűsítése, hazánk természeti szépségeinek megismertetése. A túrasorozat keretében, évről évre hasonló elv alapján kiválasztva, különböző tájegységek más-más túrái teljesíthetők. 


A Kupa kiírója a Cartographia kiadó, koordinátora a Tipográfia Testedző Egyesület.

A teljesítés feltétele

A 24 kiválasztott teljesítménytúra valamelyik távjából összesen legalább 8 – 2009. január 1-jén vagy utána született gyermek esetén 6 – igazolt teljesítése.

Résztvevő

A túrákon és a kupában való részvétel nyílt, kortól, egyesületi tagságtól függetlenül bárki részt vehet, aki a kiírásban foglaltakat elfogadja.

Igazolófüzet

A kiíró a túramozgalom teljesítésének igazolásához igazolófüzetet ad ki, mely tartalmazza a kupasorozat és a hozzá kapcsolódó fotópályázat kiírását, a résztvevő teljesítménytúrák időpontját, legfontosabb adatait, a rendezők és a túrák bemutatását, illetve a túrák teljesítésének igazolására szolgáló oldalakat. 

Az igazolófüzet ára 2500 Ft.

Teljesítés

Igazolt teljesítésnek tekintendő, ha a túrázó az adott túra valamelyik távjára benevez, azt teljesíti, és a Cartographia Kupa 2023 igazolófüzetébe a túra rendezőjétől megkapja a túra cél- vagy igazolóbélyegzőjének lenyomatát.

Amennyiben a túrázó az adott teljesítménytúra céljában – igazolófüzet hiányában – nem tudja igazoltatni a teljesítést, azt a következő Cartographia Kupa túrák bármelyikén, vagy a koordinátorral egyeztetett módon az igazolandó túra hiteles dokumentumainak (emléklap, oklevél, itiner) bemutatásával később is megteheti.

Leadási határidő

A Kupa teljesítését követően az igazolófüzetet vagy a füzet igazolóbélyegzéseket tartalmazó oldalának szkennelt vagy lefotózott másolatát – a pontos és olvasható személyes adatokkal ellátva – 2023. december 10-ig kell eljuttatni a koordinátor részére.

Az igazolást személyesen a túrák céljában vagy a Cartographia Térképboltban lehet leadni, emailben a kupa@cartographia.hu, postán pedig a Cartographia Kft., 1132 Budapest, Visegrádi utca 31. címre lehet elküldeni úgy, hogy a megadott határidőig beérkezzen.

Díjazás

A túramozgalom díjazása három fokozatú. Minden teljesítő névre szóló oklevelet és a teljesítés mértékétől (6/8, 12, 16 túra) függő díjazást kap. A kiírás összes túráját teljesítők kiemelt díjazásban részesülnek.

Díjátadás

A díjátadásra 2024 januárjában kerül sor. A pontos időpontot és helyszínt a Cartographia Kupa honlapján, illetve Facebook-oldalán teszik közzé a szervezők.

A változtatás joga fenntartva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük